26 Aug 2012

Kad Ucapan Bergantung Yang Comel


Hai semua ! Aku buat medium lain untuk korang bagi ucapan dekat kawan-kawan
or orang yang tersayang. Bukan guna kad, sms or mms, tapi guna craft ni.
Comel dan sweet untuk korang jadikan hadiah. 

Kat bawah ni antara design yang aku dah buatkan untuk orang-orang yang dah
order :




1 : RM 5


Pos biasa : RM 0
Pos laju : + RM 3


Siapa nak boleh tempah sekarang ya :) Setiap orang, lain-lain design, masing-
masing special. Hehe thank you :D



4 comments:

Nurrul said...

Salam , sis , Nurrul berminat tuk tempah yg ini ..// gabungan merah hitam // 2 kad ucapan bergantung dan 1 pillow 4 segi , tapi mcm mana bayarannya ?

Nurrul said...
This comment has been removed by the author.
Lynn Damya said...

Nurrul : PM you :D

Anonymous said...

salam sy nak tempah bole?