1 Sep 2012

Tempahan Wedding Pillow Set Untuk Kak Nora


Salam semua. Hari tu aku tunjuk bantal hari jadi yang aku buat kan, kali ni
aku nak tunjuk pulak bantal wedding yang kakak sedara aku tempah pulak.
Totally handmade (n_n)




Bantal ni sedap dipeluk sebab aku sumbat kapas banyak-banyak dalam dia.
Hahaha... (n_n)


Corak bunga sakura konon-kononnya ni~~haha


Haa, untuk set wedding pillow ni, aku buat dua bantal besar, dua bantal kecik.
Yang kecik ni kira macam anak dia. Hehe, ni anak dia..baru siap satu :




Yang ni size dia kecik daripada bantal love merah tadi. Yelah, nama pun anak
kann (n_@) hehe




Haa, okay itu lah setakat ni. Untuk set ni, lagi satu bantal besar untuk tulis nama
si husband dan lagi satu anak bantal untuk simbol '&'


Okay, sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh lah tanya di sini atau email kat :

justealicious@yahoo.com


Terima kasih sudi singgah sini :D


2 comments:

Nurrul said...

Really nice ! ! :")
sukanya tengokkk.... !

Lynn Damya said...

Nurrul : thank q dear, haha (n_n)