5 Jul 2013

Bantal Handmade Hello Kitty (RM 45)

Salam and hi all. Okay, hari tu ada sweet customer yang buat special request untuk
design bantal hello kitty macam ni :



So, aku terima order tu sebab aku rasa aku boleh buat. Tapi, sepanjang PROSES nak buat
tu, baru aku tau tang mana yang susahnya tu, haha siap aku jahit dalam kereta lagi, nak kejar
dateline punya pasal :p

Dan Alhamdulillah, jadi !! Yeayyy :D
Ini versi aku, sama tak macam yang original? Cuma reben dia lah yg lain sikit. Haha



Aku tak tau nak citer apa dah, jom layan gambar je lah, hehe

 

Belah belakang boleh letak nama / wishes (n_n)

 



Harganya :



Okay, itu saja. Terima kasih sebab sudi singgah sini dan tengok hasil kraf aku ya.


6 comments:

syafqa akmal said...

hello kitty!!!..cutenye..

mimi zakaria said...

Aww cantiknya..bln 11 nie blh oder x ? Nak bagi kat anak paksu sy la..asyik bg baju je kt dia..kali nie nk bg bende2 gini la..comel sgt !!

mimi zakaria said...

Nak follow la , senang nk cri nnt , hehe

Miss Mya said...

yang ni sangat comel...wiiiiiii

Anonymous said...

Bleh order lgi x?
Balas kt email mad_d88@yahoo.com.my

♥ AE ♥ said...

Yang ini termasuk postage ke ?