4 Jan 2013

Hummy Lovey new looked !

Hai all. Akhirnya, setelah bertungkus-lumus aku membahagikan masa
antara kerja, menjahit dan men-design, siap juga identity design untuk
Hummy Lovey ni. Apa yang baru?

Semua ! Daripada logo, konsep design, label packaging, Fb cover dan
business card semua bertukar mengikut konsep baru yang aku buat tu.
Dah lama terfikir nak brandingkan Hummy Lovey ni tapi sekarang baru
sempat. Jadi, aku mempersembahkan pada korang :

Hummy Lovey - male your gift different from the others



Logo baru Hummy Lovey. Memang saja aku design complicated sebab
aku ter'inspirasi' dengan vintage style yang jenis banyak-banyak tulisan tu.

Ini design business card Hummy Lovey yang baru.

Okay ini pula semua Hummy Lovey design yang sudah diprint punya :)

Ini label design untuk produk Hummy Lovey :


Setiap produk yang dibeli akan diikat dengan benang besar dan akan
diselitkan dengan label ini, macam ni :

Kira label ini juga berfungsi sebagai kad ucapan terima kasih kepada
customer sebab percayakan aku/Hummy Lovey untuk membuat
hadiah mereka :)

Ini pula Label Design untuk Special Item Hummy Lovey sahaja. Item-
item special ini juga coming soon :) Hehe



Watermark juga dah lain, hehe :) (atas;kanan)


Okay itu saja. Lepas ni banyak lagi nak buat, masih mencari masa untuk
teruskan penjahitan bantal dan upgradekan Hummy Lovey. Terima kasih
pada yang support aku dan Hummy Lovey. Anda sangat berharga~ Hehe

TAPI ! Tapi................aku masih belum boleh membuka tempahan sebab
masih banyak tempahan yang sedang menunggu untuk bulan Jan & Feb
ni. Harap maaf :(


1 comment:

Nurrul said...

cantiknya !!!! geram sangat !